tips voor thuislessen

Klassiek Zoetermeer

Klassiek Zoetermeer heeft dit jaar maar heel beperkt als schoolonderdeel op het CKC plaats kunnen vinden. Dat vinden wij heel jammer, want wij willen het liefst zoveel mogelijk leerlingen de gelegenheid geven om hier aan mee te doen. Vandaar dat we het volgende hebben bedacht: we bieden alle scholen 3 gratis lessen aan, om zelf in de klas te geven, met een bijbehorend filmpje van een speciaal hiervoor opgenomen klassiek concert. Voor elke bouw is een bijpassende lesbrief ontwikkeld.

We hopen van harte dat jullie hiermee aan de slag gaan en toch de sfeer van Klassiek Zoetermeer op school kunnen beleven.

Deze lessen zijn beschikbaar:
•    Groep 1/2: klassieke muziek in combinatie met dans
•    Groep 3 t/m 5: klassieke muziek in combinatie met een beeldende les
•    Groep 6 t/m 8: klassieke muziek in combinatie met poëzie

Volg onderstaande instructies om bij de lessen te komen:
Klik op onderstaande link en vul de korte vragen in.
Na het verzenden van je antwoorden opent de pagina met de downloadlink voor de video en de lessen. Open de link en klik links bovenin op ‘downloaden’. Pak de map die gedownload is uit (met de rechter muisknop). Nu kun je alle lessen en de video bekijken.

Veel plezier!

Namens,