Schrijf je in voor de Zoetermeerse ICC cursus

Klassiek Zoetermeer

In de week van 15 t/m 19 november 2021 was er weer Klassiek Zoetermeer voor schoolklassen! Dit jaar bestond het programma uit workshops op locatie bij CKC en lessen om zelf op school te kunnen geven.

Lessen voor op school

Klassiek Zoetermeer was dit jaar als schoolonderdeel bij CKC snel uitverkocht. Wij willen het liefst zoveel mogelijk leerlingen de gelegenheid geven om mee te doen met het workshopprogramma.

Vandaar dat we alle scholen 3 gratis lessen aanbieden, om zelf in de klas te geven, met een bijbehorend filmpje van een speciaal hiervoor opgenomen klassiek concert. Voor elke bouw is een bijpassende lesbrief ontwikkeld.

We hopen van harte dat jullie hiermee aan de slag gaan en toch de sfeer van Klassiek Zoetermeer op school kunnen beleven.

Deze lessen zijn beschikbaar:

Na het verzenden van je antwoorden opent de pagina met de downloadlink voor de video en de lessen. Open de link en klik links bovenin op ‘downloaden’. Pak de map die gedownload is uit (met de rechter muisknop). Nu kun je alle lessen en de video bekijken.

Download de workshops!

Het schoolonderdeel Klassiek Zoetermeer is een samenwerking tussen Netwerk Zoetermeer en Cultuur en Techniek op School.