Geef je op voor de ICC cursus!

Klassiek Zoetermeer

Donderdag 24 november en vrijdag 25 november staan in het teken van Klassiek Zoetermeer voor schoolklassen! Dit jaar staat klassieke muziek binnen het thema Romeo en Julia centraal. De leerlingen kijken eerst naar een video van een klassiek concert. Daarna krijgt de klas een bijzondere workshop geïnspireerd door dit concert. Denk bijvoorbeeld aan theater, dans, beeldende kunst of muziek maken.

Klassiek Zoetermeer was dit jaar als schoolonderdeel op het CKC snel uitverkocht. Wij willen het liefst zoveel mogelijk leerlingen de gelegenheid geven om mee te doen met het workshopprogramma. Vandaar dat we alle scholen 3 gratis lessen aanbieden, om zelf in de klas te geven. Voor elke bouw is een bijpassende lesbrief ontwikkeld.
We hopen van harte dat jullie hiermee aan de slag gaan en toch de sfeer van Klassiek Zoetermeer op school kunnen beleven.

Deze lessen zijn beschikbaar:

· Klassiek Zoetermeer: Workshop voor de onderbouw

· Klassiek Zoetermeer: Workshop voor de middenbouw

· Klassiek Zoetermeer: Workshop voor de bovenbouw

Volg onderstaande instructies om bij de lessen te komen:
Klik op onderstaande oranje knop en vul de korte vragen in.
Na het verzenden van je antwoorden opent de pagina met de downloadlink voor de video en de lessen. Open de link en klik links bovenin op ‘downloaden’. Pak de map die gedownload is uit (met de rechter muisknop). Nu kun je alle lessen en de video bekijken.

Klik hier om het lespakket aan te vragen!

Veel plezier!

Het schoolonderdeel Klassiek Zoetermeer is een samenwerking tussen Netwerk Zoetermeer en Cultuur en Techniek op School.