Cultuur- en techniekeducatie voor het onderwijs in Zoetermeer

Veelgestelde vragen

Op deze pagina vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij? Neem dan contact op met Cultuur en Techniek op School.

neem contact op

De interne cultuurcoördinator (icc’er) of de directeur bij jou op school heeft de inloggegevens voor jullie school. Hiermee kun je alle activiteiten voor jouw groep aanvragen. Elke leerkracht op school maakt gebruik van dezelfde inloggegevens bij het aanvragen.

Zijn de gegevens niet bekend bij de icc’er of de directie? Neem contact op

Om optimaal van de website gebruik te maken en zowel jouw data als die van je leerlingen zo goed mogelijk te beschermen, is het belangrijk om je browser up-to-date te houden. Wij raden de nieuwste versies van Firefox of Chrome aan. De website werkt ook in Microsoft Edge en Safari.

Wil je voor meerdere groepen op school een programma samenstellen? Of wil je een bijzonder programma voor de hele school tijdens bijvoorbeeld een projectweek? Zoek je workshops rondom een thema? We kunnen met jou een programma op maat samenstellen.

Neem contact op met je contactpersoon bij Cultuur op School. Dat kan via je eigen scholenpagina na het inloggen op deze site of door te bellen of te mailen naar Cultuur- en Techniekeducatie op School.

Bel ons: 079 - 3161444

E-mail ons: info@cultuuropschool.nl

 

Deskundigheidbevordering betekent letterlijk ‘je kundiger maken’. Je leert bij, ontwikkelt vaardigheden en doet nieuwe kennis op. Dit kan zowel individueel als met het hele schoolteam. Kun jij of het team bij jou op school ondersteuning gebruiken bij het geven van cultuureducatie? Met teamtrainingen ga je met je hele team aan de slag. Via coaching en co-teaching krijg je één-op-één-begeleiding. En door het deelnemen aan een experttraining, specialiseer je je in een kunstvak. Wil je advies? Wij denken graag met je mee!

Neem contact op met je contactpersoon bij Cultuur op School. Dat kan via je eigen scholenpagina na het inloggen op deze site of door te bellen of te mailen naar Cultuur op School.

Bel ons: 079 - 3161444

E-mail ons: info@cultuuropschool.nl